Uploaded image for project: 'Pentaho BA Platform'
  1. Pentaho BA Platform
  2. BISERVER-5627

There is no repository.type for Enterprise repository in pentaho-solutions/system/kettle/settings.xml.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Severity: Medium
    • Resolution: Answered
    • Affects Version/s: 3.7.0 GA (Platform Release)
    • Fix Version/s: 5.0.0 Pushed Items
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Notice:
      When an issue is open, the "Fix Version/s" field conveys a target, not necessarily a commitment. When an issue is closed, the "Fix Version/s" field conveys the version that the issue was fixed in.

      Description

      Everything most likely runs just fine as long as you set repository.type to "rdbms" but that's not obvious.

      There are two issues here:
      1) The documentation is insufficient. It never says what to change repository.type to if you're using the Enterprise repository.
      2) The code (i.e. KettleComponent) won't recognize any value except for "files" and "rdbms". "rdbms" doesn't seem appropriate for the Enterprise repository but in fact, that's what you have to enter to get it to work!

      Forum post: http://forums.pentaho.com/showthread.php?80862-PDI-Enterprise-Repository-from-the-BI-Server

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              dkincade David Kincade
              Reporter:
              mlowery Mat Lowery (Inactive)
            • Votes:
              3 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: